» Nederlands
    Het Palestijnse Huis is een koepel van organisaties die zich inzetten voor verbetering van het lot van Palestijnen. Zij helpen Palestijnen in Palestina, in de vluchtelingenkampen in Syrie en in de opvangcentra in Nederland.
    Vandaag ging het om het geweld van Israel tegen ongewapende Palestijnse burgers. Israëlische mensenrechtenorganisaties willen dat het Israëlische leger en kolonisten ophouden met het willekeurig vermoorden van Palestijnen. Het leger schiet Palestijnen dood die bij een demonstratie staan te kijken.
    Na afloop hebben we doorgepraat met de VVD, PvdA, SP, Groen Links en het CDA. Vooral Han ten Broeke wil dat wij de aanvallen veroordelen van Palestijnen die met een mes Israëli's vermoorden of verwonden. Het Palestijnse Huis is voor een vreedzame oplossing. Het wordt tijd dat Kamerleden zich ook uitspreken over het geweld van Israel. Hier geldt 'horen, zien en zwijgen' van parlementsleden. Mensenrechtenorganisaties trekken aan de bel en Europese vertegenwoordigers moeten hetzelfde doen om het landjepik en onderdrukking van Israël te stoppen..

    © 2015 palestijnsehuis.nl all rights reserved